Retourvoorwaarden
Toch niet tevreden met het product? U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (Let op: Producten uit artikel 10 “Algemene Voorwaarden” zijn uitgesloten van dit recht).
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen, u krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

De kosten voor het retourneren (Retourzending naar de webshop) van de geleverde producten vallen ten laste voor uzelf. Mocht u gebruik maken van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele verpakking geretourneerd dienen te worden aan de ondernemer.

Mocht u gebruik willen maken van het herroepingsrecht, Volg daarvoor de onderstaande stappen.

Aanmelden
• Stuur een E-mail naar Retouren@admin

Verpakking
• Pak de producten in originele staat en verpakking in een doos
• Plaats het ingevulde retourformulier in de doos
• Plak het meegeleverde retourlabel goed zichtbaar op de doos

Verzending
• Lever het pakket in bij het postkantoor
• Bewaar het verzendbewijs goed

Terugbetaling

Wanneer betalen we terug?
Wij maken de door jouw gemaakte kosten (aanschafkosten en originele verzendkosten) binnen 14 dagen na herroeping naar je over mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Indien er slijtage of schade is ontstaan aan het product zijn wij gerechtigd om deze kosten te verrekenen bij het terug betalen

Kosten voor het retour sturen
De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Stuur je een product terug omdat deze beschadigd of verkeerd geleverd is? Dan vergoeden wij deze kosten achteraf.

Uitzondering retourzending
Eventuele schades aan producten dienen binnen 7 dagen na levering gemeld te worden, anders kan dit niet geclaimd en vergoed worden.