1. DE TRACKER VERBERGEN

Verberg het Monimoto traceerapparaat veilig op uw motorfiets. Plaats de GPS-antenne naar boven voor het beste signaal. Hoe moeilijker uw tracker te vinden is, hoe beter uw kansen zijn om uw motor terug te vinden als hij wordt gestolen.

2. TRACKER ONTWAPENEN MET DE SLEUTELHANGER

De Monimoto tracker ontwapent zodra hij uw gekoppelde Monimoto Key Fob detecteert. U hoeft alleen de sleutelhanger bij u te hebben – geen knoppen. We raden u aan om hem apart van uw sleutels in uw rijuitrusting mee te nemen, zodat u hem niet verliest.

3. TRACKER INSCHAKELEN DOOR DE SLEUTELHANGER TE VERWIJDEREN

Zodra u (en uw Monimoto Key Fob) uw motorfiets achterlaten, zal de tracker uw Key Fob niet meer kunnen detecteren. Wanneer dat gebeurt, schakelt de tracker zichzelf en zijn bewegingsdetector in. Als iemand – van dieven tot luidruchtige kinderen – je motor aanraakt, weet hij dat.

4. TRACKER STUURT ALARM WANNEER HET BEWEGING DETECTEERT

Wanneer de Monimoto tracker ingeschakeld is en beweging detecteert, controleert hij nog een laatste keer of de Key Fob aanwezig is. Als deze niet kan worden gevonden, gaat de tracker in alarmmodus en stuurt u meldingen over een mogelijke diefstal in uitvoering.

5. TRACKER BELT EN VERSTUURT GPS-COÖRDINATEN

Binnen een minuut na het detecteren van beweging en het niet detecteren van je Key Fob, belt de Monimoto tracker je op je telefoon. Daarna begint hij regelmatig zijn GPS-coördinaten naar je Monimoto app te sturen en blijft deze updaten totdat hij stopt met bewegen. Wanneer de beweging stopt, ontvangt u een melding en na ongeveer 30 minuten – de definitieve locatie van het voertuig.

Bron: Monimoto